Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769
Назва: Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу України
Автори: Сокольська, Т. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сокольська Т. В. Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що одним із головних чинників забезпечення конкурентоспроможності м'ясопродуктового підкомплексу України с якість та безпечність м'ясної продукцї, що відповідає міжнародним вимогам, що реалізується шляхом відродження галузі тваринництва, нарощування кількості поголів'я, модернізації виробничого процесу, впровадження новітніх технологій утримання та годівлі тварин, що збільшують додану вартість; активізації селекційної діяльності з підвищення генетичного потенціалу, забезпечення належного контролю якості.
It has been found out that one of the main factors of Ukrainian meat production subcomplex competitiveness providence is quality ad safety of meat products that meets the international requirements and is realized by revival of animal husbandry branch, liverstock increase, production process modernization, implementing new farming technologies, that make increase in extra costs, activization of selection activity on improving genetic potential, providing the due quality control.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769
Розташовується у зібраннях:Випуск 97: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_97_2010_43.pdf113.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.