Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСокольська, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-03-09T10:53:13Z-
dc.date.available2024-03-09T10:53:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСокольська Т. В. Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769-
dc.description.abstractВстановлено, що одним із головних чинників забезпечення конкурентоспроможності м'ясопродуктового підкомплексу України с якість та безпечність м'ясної продукцї, що відповідає міжнародним вимогам, що реалізується шляхом відродження галузі тваринництва, нарощування кількості поголів'я, модернізації виробничого процесу, впровадження новітніх технологій утримання та годівлі тварин, що збільшують додану вартість; активізації селекційної діяльності з підвищення генетичного потенціалу, забезпечення належного контролю якості.uk_UA
dc.description.abstractIt has been found out that one of the main factors of Ukrainian meat production subcomplex competitiveness providence is quality ad safety of meat products that meets the international requirements and is realized by revival of animal husbandry branch, liverstock increase, production process modernization, implementing new farming technologies, that make increase in extra costs, activization of selection activity on improving genetic potential, providing the due quality control.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97-
dc.titleКонкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_43.pdf113.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.