Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769
Название: Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу України
Авторы: Сокольська, Т. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Сокольська Т. В. Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що одним із головних чинників забезпечення конкурентоспроможності м'ясопродуктового підкомплексу України с якість та безпечність м'ясної продукцї, що відповідає міжнародним вимогам, що реалізується шляхом відродження галузі тваринництва, нарощування кількості поголів'я, модернізації виробничого процесу, впровадження новітніх технологій утримання та годівлі тварин, що збільшують додану вартість; активізації селекційної діяльності з підвищення генетичного потенціалу, забезпечення належного контролю якості.
It has been found out that one of the main factors of Ukrainian meat production subcomplex competitiveness providence is quality ad safety of meat products that meets the international requirements and is realized by revival of animal husbandry branch, liverstock increase, production process modernization, implementing new farming technologies, that make increase in extra costs, activization of selection activity on improving genetic potential, providing the due quality control.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769
Располагается в коллекциях:Випуск 97: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_97_2010_43.pdf113.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.