Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48748
Название: Розробка енергозберігаючого обладнання для виробництва фаршированих напівфабрикатів із заданими структурно-механічними властивостями
Авторы: Горєлков, Д. В.
Дуб, В. В.
Куріліна, О. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Горєлков Д. В., Дуб В. В., Куріліна О. В. Розробка енергозберігаючого обладнання для виробництва фаршированих напівфабрикатів із заданими структурно-механічними властивостями. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 321-322.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48748
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_321-322.pdf161.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.