Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48748
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Дуб, В. В. | - |
dc.contributor.author | Куріліна, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-07T16:53:39Z | - |
dc.date.available | 2024-03-07T16:53:39Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Горєлков Д. В., Дуб В. В., Куріліна О. В. Розробка енергозберігаючого обладнання для виробництва фаршированих напівфабрикатів із заданими структурно-механічними властивостями. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 321-322. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48748 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка енергозберігаючого обладнання для виробництва фаршированих напівфабрикатів із заданими структурно-механічними властивостями | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_321-322.pdf | 161.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.