Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4872
Назва: Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості
Автори: Сорокіна, С. В.
Афанасьєва, В. А.
Рикова, О. І.
Ключові слова: томатна паста;якість
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Рикова О. І. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 292-300.
Короткий огляд (реферат): У науково-дослідній праці визначено якість томатної пасти, яка надходить до торговельної мережі м. Харкова від різних виробників (за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості готової продукції). Практична значущість отриманих результатів дослідження полягає у можливості їх використання як рекомендацій щодо доповнення діючого стандарту на продукцію та вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах.
Research work is devoted to defining the quality of tomato paste that comes in the distribution network of Kharkov from different manufacturers (for organoleptic and physico-chemical parameters as a finished product). The practical importance of results research will consist in an opportunity of their using as recommendations concerning addition of the working standard on production and improvement of technologies of production tomato products at the enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4872
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_48.pdf295.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.