Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorАфанасьєва, В. А.-
dc.contributor.authorРикова, О. І.-
dc.date.accessioned2022-08-14T13:56:35Z-
dc.date.available2022-08-14T13:56:35Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Рикова О. І. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 292-300.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4872-
dc.description.abstractУ науково-дослідній праці визначено якість томатної пасти, яка надходить до торговельної мережі м. Харкова від різних виробників (за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості готової продукції). Практична значущість отриманих результатів дослідження полягає у можливості їх використання як рекомендацій щодо доповнення діючого стандарту на продукцію та вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах.uk_UA
dc.description.abstractResearch work is devoted to defining the quality of tomato paste that comes in the distribution network of Kharkov from different manufacturers (for organoleptic and physico-chemical parameters as a finished product). The practical importance of results research will consist in an opportunity of their using as recommendations concerning addition of the working standard on production and improvement of technologies of production tomato products at the enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтоматна пастаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleШляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_48.pdf295.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.