Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4872
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Афанасьєва, В. А. | - |
dc.contributor.author | Рикова, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T13:56:35Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T13:56:35Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Рикова О. І. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 292-300. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4872 | - |
dc.description.abstract | У науково-дослідній праці визначено якість томатної пасти, яка надходить до торговельної мережі м. Харкова від різних виробників (за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості готової продукції). Практична значущість отриманих результатів дослідження полягає у можливості їх використання як рекомендацій щодо доповнення діючого стандарту на продукцію та вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах. | uk_UA |
dc.description.abstract | Research work is devoted to defining the quality of tomato paste that comes in the distribution network of Kharkov from different manufacturers (for organoleptic and physico-chemical parameters as a finished product). The practical importance of results research will consist in an opportunity of their using as recommendations concerning addition of the working standard on production and improvement of technologies of production tomato products at the enterprises. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | томатна паста | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_48.pdf | 295.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.