Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48723
Назва: | Формування та розвиток мережі гуртових ринків України |
Автори: | Писаренко, В. В. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Писаренко В. В. Формування та розвиток мережі гуртових ринків України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядаються завдання та етапи формуваня мережі гуртових ринків на продовольчому ринку, напрями удосконалення ефективності комерційної діяльності. Визначено передумови становлення гуртового ринку в регіонах України. Розкрито основні складові формування пропозицій на регіональному продовольчому ринку. Висвітлено перспективи формування попиту та можливості удосконалення кон'юнктури продовольчого ринку. Визначено основні напрями раціоналізації товарної політики регіонів, значні перспективи розвитку якої реальні за умови прийняття участі в цьому процесі різних організаційно-правових форм аграрного виробництва. Обгрунтовано пропозицій щодо формування маркетингових структур, які в суттєво поліпшили просування і збут продовольства від виробника до споживача. In the article a task and stages of network of berd markets is examined at the food market, directions improvement of efficiency commercial activity. Certainly pre-conditions becoming of berd market in the regions of Ukraine. The basic component formings of suggestions are exposed at the regional food market. The prospects of forming demand and possibility of improvement of food market are reflected. Certainly basic directions of rationalization commodity policy of regions, the considerable prospects of development which are real on condition acceptance of participating in this process of different legal forms agrarian production. Suggestions are grounded in relation to forming of marketings structures which substantially would improve adrancement and sale of food from a producer to the user. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48723 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 97: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_36.pdf | 121.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.