Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48723
Title: Формування та розвиток мережі гуртових ринків України
Authors: Писаренко, В. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Писаренко В. В. Формування та розвиток мережі гуртових ринків України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Abstract: У статті розглядаються завдання та етапи формуваня мережі гуртових ринків на продовольчому ринку, напрями удосконалення ефективності комерційної діяльності. Визначено передумови становлення гуртового ринку в регіонах України. Розкрито основні складові формування пропозицій на регіональному продовольчому ринку. Висвітлено перспективи формування попиту та можливості удосконалення кон'юнктури продовольчого ринку. Визначено основні напрями раціоналізації товарної політики регіонів, значні перспективи розвитку якої реальні за умови прийняття участі в цьому процесі різних організаційно-правових форм аграрного виробництва. Обгрунтовано пропозицій щодо формування маркетингових структур, які в суттєво поліпшили просування і збут продовольства від виробника до споживача.
In the article a task and stages of network of berd markets is examined at the food market, directions improvement of efficiency commercial activity. Certainly pre-conditions becoming of berd market in the regions of Ukraine. The basic component formings of suggestions are exposed at the regional food market. The prospects of forming demand and possibility of improvement of food market are reflected. Certainly basic directions of rationalization commodity policy of regions, the considerable prospects of development which are real on condition acceptance of participating in this process of different legal forms agrarian production. Suggestions are grounded in relation to forming of marketings structures which substantially would improve adrancement and sale of food from a producer to the user.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48723
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_36.pdf121.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.