Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48723
Название: | Формування та розвиток мережі гуртових ринків України |
Авторы: | Писаренко, В. В. |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Писаренко В. В. Формування та розвиток мережі гуртових ринків України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглядаються завдання та етапи формуваня мережі гуртових ринків на продовольчому ринку, напрями удосконалення ефективності комерційної діяльності. Визначено передумови становлення гуртового ринку в регіонах України. Розкрито основні складові формування пропозицій на регіональному продовольчому ринку. Висвітлено перспективи формування попиту та можливості удосконалення кон'юнктури продовольчого ринку. Визначено основні напрями раціоналізації товарної політики регіонів, значні перспективи розвитку якої реальні за умови прийняття участі в цьому процесі різних організаційно-правових форм аграрного виробництва. Обгрунтовано пропозицій щодо формування маркетингових структур, які в суттєво поліпшили просування і збут продовольства від виробника до споживача. In the article a task and stages of network of berd markets is examined at the food market, directions improvement of efficiency commercial activity. Certainly pre-conditions becoming of berd market in the regions of Ukraine. The basic component formings of suggestions are exposed at the regional food market. The prospects of forming demand and possibility of improvement of food market are reflected. Certainly basic directions of rationalization commodity policy of regions, the considerable prospects of development which are real on condition acceptance of participating in this process of different legal forms agrarian production. Suggestions are grounded in relation to forming of marketings structures which substantially would improve adrancement and sale of food from a producer to the user. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48723 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 97: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_36.pdf | 121.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.