Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4872
Title: Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості
Authors: Сорокіна, С. В.
Афанасьєва, В. А.
Рикова, О. І.
Keywords: томатна паста;якість
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Рикова О. І. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 292-300.
Abstract: У науково-дослідній праці визначено якість томатної пасти, яка надходить до торговельної мережі м. Харкова від різних виробників (за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості готової продукції). Практична значущість отриманих результатів дослідження полягає у можливості їх використання як рекомендацій щодо доповнення діючого стандарту на продукцію та вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах.
Research work is devoted to defining the quality of tomato paste that comes in the distribution network of Kharkov from different manufacturers (for organoleptic and physico-chemical parameters as a finished product). The practical importance of results research will consist in an opportunity of their using as recommendations concerning addition of the working standard on production and improvement of technologies of production tomato products at the enterprises.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4872
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_48.pdf295.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.