Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670
Назва: Аналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукції
Автори: Заходим, М. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Заходимо М. В. Аналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Короткий огляд (реферат): Проведений аналіз умов формування конкурентоспроможності молочної продукції, світового ринку основних молочних продуктів та їх наслідків для молокопереробних підприємств України і в Хмельницькій області зокрема.
The analysis of the terms of the competitiveness of dairy products, the main world market of dairy products and their implications for dairy plants in Ukraine and Brussels in particular.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670
Розташовується у зібраннях:Випуск 97: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_97_2010_17.pdf188.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.