Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаходим, М. В.-
dc.date.accessioned2024-03-06T11:01:02Z-
dc.date.available2024-03-06T11:01:02Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗаходимо М. В. Аналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670-
dc.description.abstractПроведений аналіз умов формування конкурентоспроможності молочної продукції, світового ринку основних молочних продуктів та їх наслідків для молокопереробних підприємств України і в Хмельницькій області зокрема.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the terms of the competitiveness of dairy products, the main world market of dairy products and their implications for dairy plants in Ukraine and Brussels in particular.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97-
dc.titleАналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_17.pdf188.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.