Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670
Название: Аналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукції
Авторы: Заходим, М. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Заходимо М. В. Аналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Краткий осмотр (реферат): Проведений аналіз умов формування конкурентоспроможності молочної продукції, світового ринку основних молочних продуктів та їх наслідків для молокопереробних підприємств України і в Хмельницькій області зокрема.
The analysis of the terms of the competitiveness of dairy products, the main world market of dairy products and their implications for dairy plants in Ukraine and Brussels in particular.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670
Располагается в коллекциях:Випуск 97: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_97_2010_17.pdf188.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.