Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670
Title: Аналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукції
Authors: Заходим, М. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Заходимо М. В. Аналіз економічних умов формування конкурентоспроможності молокопродукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Abstract: Проведений аналіз умов формування конкурентоспроможності молочної продукції, світового ринку основних молочних продуктів та їх наслідків для молокопереробних підприємств України і в Хмельницькій області зокрема.
The analysis of the terms of the competitiveness of dairy products, the main world market of dairy products and their implications for dairy plants in Ukraine and Brussels in particular.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48670
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_17.pdf188.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.