Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4862
Назва: Кавбуз – перспективна сировина для консервування
Автори: Мельнічук, О. Є.
Безусов, А. Т.
Ключові слова: кавбуз;консервування;консервовані десерти;БАР
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мельнічук О. Є., Безусов А. Т. Кавбуз – перспективна сировина для консервування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 238-246.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в консервуванні, зокрема у технології виробництва консервованих десертів. Оскільки, у виробництві десертів нетривалого зберігання використовують баштанні культури – джерело біологічно активних речовин (БАР), тому їх споживання як у свіжому, так і в консервованому вигляді має велике значення. Перелік сировини, яка регламентується до використання у виробництві консервованих десертів обмежений, тому вважаємо за доцільне використання кавбуза, що буде актуальним не тільки з точки зору розширення асортименту десертів, але як джерела БАР.
An article is dedicated to the necessity and feasibility of using kavbuz in conservation, particularly in the technology of canned desserts. Melons as a source of biologically active substances (BAS) are being used in the production of perishable desserts, its consumption is important in both forms: fresh and canned one. List of raw materials, which are regulated for use in the production of canned desserts, is limited. We consider usage of kavbuz being very relevant not only in terms of expanding the range of desserts, but also as the source of BAS.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4862
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_39.pdf339.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.