Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4862
Название: Кавбуз – перспективна сировина для консервування
Авторы: Мельнічук, О. Є.
Безусов, А. Т.
Ключевые слова: кавбуз;консервування;консервовані десерти;БАР
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мельнічук О. Є., Безусов А. Т. Кавбуз – перспективна сировина для консервування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 238-246.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в консервуванні, зокрема у технології виробництва консервованих десертів. Оскільки, у виробництві десертів нетривалого зберігання використовують баштанні культури – джерело біологічно активних речовин (БАР), тому їх споживання як у свіжому, так і в консервованому вигляді має велике значення. Перелік сировини, яка регламентується до використання у виробництві консервованих десертів обмежений, тому вважаємо за доцільне використання кавбуза, що буде актуальним не тільки з точки зору розширення асортименту десертів, але як джерела БАР.
An article is dedicated to the necessity and feasibility of using kavbuz in conservation, particularly in the technology of canned desserts. Melons as a source of biologically active substances (BAS) are being used in the production of perishable desserts, its consumption is important in both forms: fresh and canned one. List of raw materials, which are regulated for use in the production of canned desserts, is limited. We consider usage of kavbuz being very relevant not only in terms of expanding the range of desserts, but also as the source of BAS.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4862
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_39.pdf339.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.