Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619
Title: | Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі |
Authors: | Боліла, С. Ю. Сергєєва, Ю. А. Боліла, А. О. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Боліла С. Ю., Сергєєва Ю. А., Боліла А. О. Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Abstract: | На основі досліджень конкурентних позицій розроблена маркетингова стратегія для м'ясопереробного підприємства та його торгівельної марки й визначені заходи підвищення конкурентоспроможності. On the basis of researches of competitive positions marketing strategy for the enterprise in the meat-processing fiel and its trade mark and certain actions of increase of their competitiveness is developed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619 |
Appears in Collections: | Випуск 97: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_6.pdf | 105.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.