Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боліла, С. Ю. | - |
dc.contributor.author | Сергєєва, Ю. А. | - |
dc.contributor.author | Боліла, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-05T12:06:10Z | - |
dc.date.available | 2024-03-05T12:06:10Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Боліла С. Ю., Сергєєва Ю. А., Боліла А. О. Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619 | - |
dc.description.abstract | На основі досліджень конкурентних позицій розроблена маркетингова стратегія для м'ясопереробного підприємства та його торгівельної марки й визначені заходи підвищення конкурентоспроможності. | uk_UA |
dc.description.abstract | On the basis of researches of competitive positions marketing strategy for the enterprise in the meat-processing fiel and its trade mark and certain actions of increase of their competitiveness is developed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 | - |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 97: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_6.pdf | 105.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.