Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі |
Автори: | Боліла, С. Ю. Сергєєва, Ю. А. Боліла, А. О. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Боліла С. Ю., Сергєєва Ю. А., Боліла А. О. Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Короткий огляд (реферат): | На основі досліджень конкурентних позицій розроблена маркетингова стратегія для м'ясопереробного підприємства та його торгівельної марки й визначені заходи підвищення конкурентоспроможності. On the basis of researches of competitive positions marketing strategy for the enterprise in the meat-processing fiel and its trade mark and certain actions of increase of their competitiveness is developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 97: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_6.pdf | 105.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.