Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619
Title: Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі
Authors: Боліла, С. Ю.
Сергєєва, Ю. А.
Боліла, А. О.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Боліла С. Ю., Сергєєва Ю. А., Боліла А. О. Підвищення конкурентоспроможності підприємства м'ясопереробної галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Abstract: На основі досліджень конкурентних позицій розроблена маркетингова стратегія для м'ясопереробного підприємства та його торгівельної марки й визначені заходи підвищення конкурентоспроможності.
On the basis of researches of competitive positions marketing strategy for the enterprise in the meat-processing fiel and its trade mark and certain actions of increase of their competitiveness is developed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48619
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_6.pdf105.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.