Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48517
Назва: Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини
Автори: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 212-214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48517
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_212-214.pdf229.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.