Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48517
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Стоєв, С. С. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-04T07:13:16Z | - |
dc.date.available | 2024-03-04T07:13:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 212-214. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48517 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_212-214.pdf | 229.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.