Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48485
Название: | Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння |
Другие названия: | Изучение микроструктуры эмульсии на основе ядра подсолнечникового семени Study of the microstructure of emulsion kernel-based sunflower seed |
Авторы: | Гурський, П. В. Бідюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 186-192. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведені дослідження мікроструктури білково-жирової емульсії на основі підготовленого ядра соняшникового насіння при різних збільшеннях. Встановлено вплив вмісту олії рослинної на внутрішню будову емульсії В статье приведены исследования микроструктуры белково-жировой эмульсии на основе подготовленного ядра подсолнечникового семени при разных увеличениях. Установлено влияние содержания масла растительного на внутреннее строение эмульсии The paper presents the study of the microstructure of protein-lipid emulsion based on sunflower seed kernels prepared at different magnifications. The influence of the content of vegetable oil on the internal structure of the emulsion |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48485 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_28.pdf | 296.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.