Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48485
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2024-03-02T09:03:56Z-
dc.date.available2024-03-02T09:03:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 186-192.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48485-
dc.description.abstractУ статті наведені дослідження мікроструктури білково-жирової емульсії на основі підготовленого ядра соняшникового насіння при різних збільшеннях. Встановлено вплив вмісту олії рослинної на внутрішню будову емульсіїuk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены исследования микроструктуры белково-жировой эмульсии на основе подготовленного ядра подсолнечникового семени при разных увеличениях. Установлено влияние содержания масла растительного на внутреннее строение эмульсииuk_UA
dc.description.abstractThe paper presents the study of the microstructure of protein-lipid emulsion based on sunflower seed kernels prepared at different magnifications. The influence of the content of vegetable oil on the internal structure of the emulsionuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleВивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насінняuk_UA
dc.title.alternativeИзучение микроструктуры эмульсии на основе ядра подсолнечникового семениuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the microstructure of emulsion kernel-based sunflower seeduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_28.pdf296.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.