Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48485
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-02T09:03:56Z | - |
dc.date.available | 2024-03-02T09:03:56Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 186-192. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48485 | - |
dc.description.abstract | У статті наведені дослідження мікроструктури білково-жирової емульсії на основі підготовленого ядра соняшникового насіння при різних збільшеннях. Встановлено вплив вмісту олії рослинної на внутрішню будову емульсії | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье приведены исследования микроструктуры белково-жировой эмульсии на основе подготовленного ядра подсолнечникового семени при разных увеличениях. Установлено влияние содержания масла растительного на внутреннее строение эмульсии | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper presents the study of the microstructure of protein-lipid emulsion based on sunflower seed kernels prepared at different magnifications. The influence of the content of vegetable oil on the internal structure of the emulsion | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 | - |
dc.title | Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння | uk_UA |
dc.title.alternative | Изучение микроструктуры эмульсии на основе ядра подсолнечникового семени | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the microstructure of emulsion kernel-based sunflower seed | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_28.pdf | 296.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.