Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48482
Название: Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопії
Другие названия: Исследование состояния влаги в студень белково-полисахаридных природы методом инфракрасной спектроскопии
Investigation of moisture in the jelly protein-polysacchride nature by infrared spectroscopy
Авторы: Сафонова, О. М.
Теймурова, А. Т.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Сафронова О. М., Теймурова А. Т. Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 167-173.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Краткий осмотр (реферат): Досліджено стан вологи в драглях, отриманих з агару з грацилярії з додаванням концентратів тваринних білків, методом інфрачервоної спектроскопії. Доведено, що внесення добавок підвищує ступінь зв'язаності вологи в драглях за рахунок збільшення кількості кластерів з тримерів або більш високомолекулярних олігомерів.
Исследовано состояние влаги в студнях, полученных на основе агара из грациллярии с добавлением концентратов животных белков, методом инфракрасной спектроскопии. Доказано, что внесение добавок повышает степень связанности влаги в студнях за счет увеличения количества кластеров тримеров или более высокомолекулярных олигомеров.
Investigated the state of moisture in the jelly obtained from agar with hratsylyariyi with the addition of concentrated animal protein, the method of infrared spectroscopy. It is proved that the introduction of additives increases the degree of moisture in zv'yazanosti jelly by increasing the number of clusters with trimmers or more high oligomers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48482
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_25.pdf280.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.