Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48482
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСафонова, О. М.-
dc.contributor.authorТеймурова, А. Т.-
dc.date.accessioned2024-03-02T07:40:57Z-
dc.date.available2024-03-02T07:40:57Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСафронова О. М., Теймурова А. Т. Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 167-173.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48482-
dc.description.abstractДосліджено стан вологи в драглях, отриманих з агару з грацилярії з додаванням концентратів тваринних білків, методом інфрачервоної спектроскопії. Доведено, що внесення добавок підвищує ступінь зв'язаності вологи в драглях за рахунок збільшення кількості кластерів з тримерів або більш високомолекулярних олігомерів.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано состояние влаги в студнях, полученных на основе агара из грациллярии с добавлением концентратов животных белков, методом инфракрасной спектроскопии. Доказано, что внесение добавок повышает степень связанности влаги в студнях за счет увеличения количества кластеров тримеров или более высокомолекулярных олигомеров.uk_UA
dc.description.abstractInvestigated the state of moisture in the jelly obtained from agar with hratsylyariyi with the addition of concentrated animal protein, the method of infrared spectroscopy. It is proved that the introduction of additives increases the degree of moisture in zv'yazanosti jelly by increasing the number of clusters with trimmers or more high oligomers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleДослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопіїuk_UA
dc.title.alternativeИсследование состояния влаги в студень белково-полисахаридных природы методом инфракрасной спектроскопииuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of moisture in the jelly protein-polysacchride nature by infrared spectroscopyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_25.pdf280.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.