Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48477
Название: Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових систем
Другие названия: Исследование процесса теплоотдачи при концентрировании вязких пищевых систем
Research the process of heat emission by the concentration of viscous food systems
Авторы: Черевко, О. І.
Потапов, В. О.
Маяк, О. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Черевко О. І., Потапов В. О., Маяк О. А. Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових систем. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 138-143.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Краткий осмотр (реферат): Досліджено процес уварювання овочевого пюре під час виробництва пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано критеріальне рівняння процесу тепловіддачі, в якому враховано зміни реологічних властивостей продукту, що уварюється.
Исследован процесс уваривания овощного пюре при производстве пастообразных концентратов напитков. B результате проведенных экспериментов получено критериальное уравнение процесса теплоотдачи, в котором учтены изменения реологических свойств увариваемого продукта.
Investigational process of cooking of vegetable puree during the production of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion equalization of process of heat emission, the changes of reological properties of product which concentrated are taken into account in which, is got.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48477
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_20.pdf276.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.