Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48477
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.date.accessioned2024-03-01T13:17:27Z-
dc.date.available2024-03-01T13:17:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Потапов В. О., Маяк О. А. Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових систем. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 138-143.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48477-
dc.description.abstractДосліджено процес уварювання овочевого пюре під час виробництва пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано критеріальне рівняння процесу тепловіддачі, в якому враховано зміни реологічних властивостей продукту, що уварюється.uk_UA
dc.description.abstractИсследован процесс уваривания овощного пюре при производстве пастообразных концентратов напитков. B результате проведенных экспериментов получено критериальное уравнение процесса теплоотдачи, в котором учтены изменения реологических свойств увариваемого продукта.uk_UA
dc.description.abstractInvestigational process of cooking of vegetable puree during the production of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion equalization of process of heat emission, the changes of reological properties of product which concentrated are taken into account in which, is got.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleДослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових системuk_UA
dc.title.alternativeИсследование процесса теплоотдачи при концентрировании вязких пищевых системuk_UA
dc.title.alternativeResearch the process of heat emission by the concentration of viscous food systemsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_20.pdf276.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.