Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Назва: Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини
Автори: Маковецький, В. Т.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Маковецький В. Т. Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано економічні, екологічні й енерговитратні особливості різних технологій виробництва свинини та запропоновано найбільш ефективний і оптимальний варіант.
In article is analysed economic, ecological and expenseses to energy different technology production of the pork and is offered the most efficient and optimum variant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Розташовується у зібраннях:Випуск105: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_105_2010_14.pdf111.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.