Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Название: Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини
Авторы: Маковецький, В. Т.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Маковецький В. Т. Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано економічні, екологічні й енерговитратні особливості різних технологій виробництва свинини та запропоновано найбільш ефективний і оптимальний варіант.
In article is analysed economic, ecological and expenseses to energy different technology production of the pork and is offered the most efficient and optimum variant.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Располагается в коллекциях:Випуск105: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_105_2010_14.pdf111.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.