Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаковецький, В. Т.-
dc.date.accessioned2024-03-01T10:13:44Z-
dc.date.available2024-03-01T10:13:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМаковецький В. Т. Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано економічні, екологічні й енерговитратні особливості різних технологій виробництва свинини та запропоновано найбільш ефективний і оптимальний варіант.uk_UA
dc.description.abstractIn article is analysed economic, ecological and expenseses to energy different technology production of the pork and is offered the most efficient and optimum variant.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105-
dc.titleЕколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свининиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск105: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_105_2010_14.pdf111.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.