Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маковецький, В. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-01T10:13:44Z | - |
dc.date.available | 2024-03-01T10:13:44Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Маковецький В. Т. Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано економічні, екологічні й енерговитратні особливості різних технологій виробництва свинини та запропоновано найбільш ефективний і оптимальний варіант. | uk_UA |
dc.description.abstract | In article is analysed economic, ecological and expenseses to energy different technology production of the pork and is offered the most efficient and optimum variant. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105 | - |
dc.title | Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск105: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_105_2010_14.pdf | 111.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.