Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Title: Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини
Authors: Маковецький, В. Т.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Маковецький В. Т. Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105
Abstract: У статті проаналізовано економічні, екологічні й енерговитратні особливості різних технологій виробництва свинини та запропоновано найбільш ефективний і оптимальний варіант.
In article is analysed economic, ecological and expenseses to energy different technology production of the pork and is offered the most efficient and optimum variant.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Appears in Collections:Випуск105: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_105_2010_14.pdf111.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.