Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448
Title: | Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини |
Authors: | Маковецький, В. Т. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Маковецький В. Т. Еколого-економічні та енергозберігаючі аспекти конкурентоздатного виробництва свинини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 105 «Економічні науки». 2010. С. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 105 |
Abstract: | У статті проаналізовано економічні, екологічні й енерговитратні особливості різних технологій виробництва свинини та запропоновано найбільш ефективний і оптимальний варіант. In article is analysed economic, ecological and expenseses to energy different technology production of the pork and is offered the most efficient and optimum variant. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48448 |
Appears in Collections: | Випуск105: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_105_2010_14.pdf | 111.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.