Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМашкин, Н. И.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorПариш, Н. Н.-
dc.contributor.authorБогомолов, А. В.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. И.-
dc.contributor.authorСкрипка, Л. И.-
dc.date.accessioned2024-03-01T09:48:14Z-
dc.date.available2024-03-01T09:48:14Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМашкин Н. И., Могутова В. Ф., Париш Н. Н., Богомолов А. В., Гавриш Т. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. И., Скрипка Л. И. Исследование эффективности бактофугирования молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 42-47.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48442-
dc.description.abstractИзучены типы бактофуг и эффективность их использования. Бактофугирование обеспечивает уничтожение на 98... 99% микроорганизмов. Использование комбинированной обработки молока позволяет практически полностью уничтожить микрофлору молока.uk_UA
dc.description.abstractВивчено типи бактофуг та ефективність їх використання. Бактофугірованіе забезпечує знищення на 98...99% мікроорганізмів. Використання комбінованої обробки молока дозволяє практично повністю знищити мікрофлору молока.uk_UA
dc.description.abstractStudied types bactofugeur and efficiency of their use. Baktofugirovanie ensures the destruction of 98 99% of the microorganisms. The use of combined treatment of milk can almost completely destroy the microflora of milk.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleИсследование эффективности бактофугирования молокаuk_UA
dc.title.alternativeДослідження ефективності бактофугірованія молокаuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the effectiveness of milk baktofugirovaniyauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_8.pdf260.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.