Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48324
Назва: Сучасні технології переробки вітчизняної рослинної сировини з одержанням харчових ароматизаторів
Автори: Науменко, К. А.
Силка, І. М.
Чепель, Н. В.
Фролова, Н. Е.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Науменко К. А., Силка І. М., Чепель Н. В., Фролова Н. Е. Сучасні технології переробки вітчизняної рослинної сировини з одержанням харчових ароматизаторів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 146-147.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48324
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_146-147.pdf183.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.