Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48324
Название: Сучасні технології переробки вітчизняної рослинної сировини з одержанням харчових ароматизаторів
Авторы: Науменко, К. А.
Силка, І. М.
Чепель, Н. В.
Фролова, Н. Е.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Науменко К. А., Силка І. М., Чепель Н. В., Фролова Н. Е. Сучасні технології переробки вітчизняної рослинної сировини з одержанням харчових ароматизаторів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 146-147.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48324
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_146-147.pdf183.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.