Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48324
Title: Сучасні технології переробки вітчизняної рослинної сировини з одержанням харчових ароматизаторів
Authors: Науменко, К. А.
Силка, І. М.
Чепель, Н. В.
Фролова, Н. Е.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Науменко К. А., Силка І. М., Чепель Н. В., Фролова Н. Е. Сучасні технології переробки вітчизняної рослинної сировини з одержанням харчових ароматизаторів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 146-147.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48324
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_146-147.pdf183.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.