Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48190
Title: Удосконалення рецептурного складу м’ясних напівфабрикатів
Authors: Скуріхіна, Л. А.
Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Удосконалення рецептурного складу м’ясних напівфабрикатів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 90-91.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48190
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_90-91.pdf162.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.