Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48190
Title: | Удосконалення рецептурного складу м’ясних напівфабрикатів |
Authors: | Скуріхіна, Л. А. Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Удосконалення рецептурного складу м’ясних напівфабрикатів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 90-91. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48190 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_90-91.pdf | 162.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.