Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4792
Назва: | Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста |
Автори: | Сафонова, О. М. Гавриш, Т. В. |
Ключові слова: | тісто;еластичність тіста;поліпшуючі домішки |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 229-234. |
Короткий огляд (реферат): | Доведено доцільність використання поліпшуючих домішок для
покращення фізичних властивостей тіста на основі слабкого пшеничного
борошна. Фаринографічними дослідженнями встановлено, що органічні
кислоти сумісно з гліцерином підвищують еластичність тіста та знижують
його розрідження. We prove the feasibility of using additives to improve the physical properties of the test based on a weak flour. Farinografichnymi research found that organic acids together with glycerol increase the elasticity of the test and reduce its dilution. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4792 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_37.pdf | 256.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.