Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4792
Назва: Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста
Автори: Сафонова, О. М.
Гавриш, Т. В.
Ключові слова: тісто;еластичність тіста;поліпшуючі домішки
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 229-234.
Короткий огляд (реферат): Доведено доцільність використання поліпшуючих домішок для покращення фізичних властивостей тіста на основі слабкого пшеничного борошна. Фаринографічними дослідженнями встановлено, що органічні кислоти сумісно з гліцерином підвищують еластичність тіста та знижують його розрідження.
We prove the feasibility of using additives to improve the physical properties of the test based on a weak flour. Farinografichnymi research found that organic acids together with glycerol increase the elasticity of the test and reduce its dilution.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4792
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_37.pdf256.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.