Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4792
Название: Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста
Авторы: Сафонова, О. М.
Гавриш, Т. В.
Ключевые слова: тісто;еластичність тіста;поліпшуючі домішки
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 229-234.
Краткий осмотр (реферат): Доведено доцільність використання поліпшуючих домішок для покращення фізичних властивостей тіста на основі слабкого пшеничного борошна. Фаринографічними дослідженнями встановлено, що органічні кислоти сумісно з гліцерином підвищують еластичність тіста та знижують його розрідження.
We prove the feasibility of using additives to improve the physical properties of the test based on a weak flour. Farinografichnymi research found that organic acids together with glycerol increase the elasticity of the test and reduce its dilution.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4792
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_37.pdf256.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.