Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47835
Название: Формування конкурентних переваг готельно-ресторанних комплексів
Другие названия: Formation of competitive advantages of hotel and restaurant complexes
Авторы: Степанова, Софія Андріївна
Научный руководитель: Яцун, Л. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Ключевые слова: конкурентні переваги;управління конкурентоспроможністю;стратегія;готельно-ресторанне господарство;конкурентоспроможність;туристичний потенціал;процес обслуговування;strategic management;strategy;hospitality;hotel;euroregion;factors of competitiveness;tourism potential;the process of service
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Степанова С. А. Формування конкурентних переваг готельно-ресторанних комплексів: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. Л. М. Яцун; Харків, 2023. 92 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі узагальнено понятійний апарат щодо визначення сутності понять «конкурентні переваги» та «управління конкурентоспроможністю» та запропоновано визначення даних понять з урахуванням розглянутих специфічних рис, що характерні для сфери послуг. Проаналізовано стан та перспективи розвитку готельно-ресторанних мереж, обґрунтовано доцільність співробітництва в сфері послуг. Досліджено управлінську та фінансову діяльність готелю, визначено його конкурентні переваги. Наукова новизна: розроблено стратегію конкурентоспроможності готельного комплексу в напрямі формування готельних мереж, визначено основні напрями її реалізації на основі інноваційних бізнес-процесів та встановлено доцільність їх впровадження та економічно-соціальна ефективність в умовах повоєнного відродження готельного господарства. Використання комп’ютерних та інформаційних технологій визначається: аналізом сучасних інформаційних технологій, що використовуються в роботі готелю; підготовкою комп’ютерної презентації роботи.
In the thesis determinations of «strategy» and «strategic management» are generalized and the new ones subject to specific characteristics of hotel industry are proposed. The state and prospects of cross-border collaboration analyzed. Suitability of cooperation in the hotel industry are substantiated. Management and financing activity of the hotel that is the representative of the euroregion is analyzed. Scientific novelty: development strategy of the hotel industry of euroregion, the main lines of its implementation are proposed. Use of information technologies is defined on an analysis of modern information technologies in hotel industry, computer training thesis presentation
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47835
Располагается в коллекциях:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_B_44_2_073_19b-05_Stepanova_S_A.pdf
  Restricted Access
1.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.