Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47835
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯцун, Л. М.-
dc.contributor.authorСтепанова, Софія Андріївна-
dc.date.accessioned2024-02-21T21:02:37Z-
dc.date.available2024-02-21T21:02:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтепанова С. А. Формування конкурентних переваг готельно-ресторанних комплексів: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. Л. М. Яцун; Харків, 2023. 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47835-
dc.description.abstractУ роботі узагальнено понятійний апарат щодо визначення сутності понять «конкурентні переваги» та «управління конкурентоспроможністю» та запропоновано визначення даних понять з урахуванням розглянутих специфічних рис, що характерні для сфери послуг. Проаналізовано стан та перспективи розвитку готельно-ресторанних мереж, обґрунтовано доцільність співробітництва в сфері послуг. Досліджено управлінську та фінансову діяльність готелю, визначено його конкурентні переваги. Наукова новизна: розроблено стратегію конкурентоспроможності готельного комплексу в напрямі формування готельних мереж, визначено основні напрями її реалізації на основі інноваційних бізнес-процесів та встановлено доцільність їх впровадження та економічно-соціальна ефективність в умовах повоєнного відродження готельного господарства. Використання комп’ютерних та інформаційних технологій визначається: аналізом сучасних інформаційних технологій, що використовуються в роботі готелю; підготовкою комп’ютерної презентації роботи.uk_UA
dc.description.abstractIn the thesis determinations of «strategy» and «strategic management» are generalized and the new ones subject to specific characteristics of hotel industry are proposed. The state and prospects of cross-border collaboration analyzed. Suitability of cooperation in the hotel industry are substantiated. Management and financing activity of the hotel that is the representative of the euroregion is analyzed. Scientific novelty: development strategy of the hotel industry of euroregion, the main lines of its implementation are proposed. Use of information technologies is defined on an analysis of modern information technologies in hotel industry, computer training thesis presentationuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectтуристичний потенціалuk_UA
dc.subjectпроцес обслуговуванняuk_UA
dc.subjectstrategic managementuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjecteuroregionuk_UA
dc.subjectfactors of competitivenessuk_UA
dc.subjecttourism potentialuk_UA
dc.subjectthe process of serviceuk_UA
dc.titleФормування конкурентних переваг готельно-ресторанних комплексівuk_UA
dc.title.alternativeFormation of competitive advantages of hotel and restaurant complexesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_44_2_073_19b-05_Stepanova_S_A.pdf
  Restricted Access
1.08 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.