Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800
Title: Економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТ
Authors: Криворучко, М. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Криворучко М. В. Економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТ. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.
Abstract: Розглянуто економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в Україні в умовах вступу до СОТ, напрями державного регулювання та фінансування галузі
We has been considered the economic mechanism of increase in competitiveness of dairy production in Ukraine when it has joined The World Trade Organization, ways of state regulation and financing of dairy branch
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800
Appears in Collections:Випуск 98: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_98_2010_54.pdf97.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.