Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриворучко, М. В.-
dc.date.accessioned2024-02-21T14:15:27Z-
dc.date.available2024-02-21T14:15:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКриворучко М. В. Економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТ. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800-
dc.description.abstractРозглянуто економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в Україні в умовах вступу до СОТ, напрями державного регулювання та фінансування галузіuk_UA
dc.description.abstractWe has been considered the economic mechanism of increase in competitiveness of dairy production in Ukraine when it has joined The World Trade Organization, ways of state regulation and financing of dairy branchuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleЕкономічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 98: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_98_2010_54.pdf97.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.