Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800
Назва: Економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТ
Автори: Криворучко, М. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Криворучко М. В. Економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТ. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в Україні в умовах вступу до СОТ, напрями державного регулювання та фінансування галузі
We has been considered the economic mechanism of increase in competitiveness of dairy production in Ukraine when it has joined The World Trade Organization, ways of state regulation and financing of dairy branch
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800
Розташовується у зібраннях:Випуск 98: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_98_2010_54.pdf97.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.