Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800
Название: Економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТ
Авторы: Криворучко, М. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Криворучко М. В. Економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в умовах вступу України до СОТ. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто економічний механізм підвищення конкурентоспроможності молочної продукції в Україні в умовах вступу до СОТ, напрями державного регулювання та фінансування галузі
We has been considered the economic mechanism of increase in competitiveness of dairy production in Ukraine when it has joined The World Trade Organization, ways of state regulation and financing of dairy branch
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47800
Располагается в коллекциях:Випуск 98: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_98_2010_54.pdf97.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.