Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47731
Назва: Формування маркетингового забезпечення продовольчого ринку України
Автори: Гоголь, І. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гоголь І. А. Формування маркетингового забезпечення продовольчого ринку України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 112 «Економічні науки». 2011.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 112
Короткий огляд (реферат): В України, як і в усьому світі велику увагу приділяють питанню забезпечення населення в достатній кількості якісними продуктами харчування. Тому, основним завданням та пріоритетом аграрної політики нашої держави є стабільне нарощування збуту продукції, а також експорт відповідного міжнародним стандартам готового якісного продовольства. Тільки за умови правильного формування маркетингового забезпечення продовольчого ринку можливий стабільний розвиток аграрної економіки і подальший її стійкий розвиток.
In Ukraine, as worldwide attention paid to the issue of population in enough quality food. Therefore, the main objective and priority of agricultural policy of our state is a stable increase in sales and exports of international standards of quality prepared food. Only if proper marketing of the food market of possible stable development of the agricultural economy and its continued sustainability.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47731
Розташовується у зібраннях:Випуск 112: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_112_2011-28.pdf429.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.