Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47675
Название: Сучасні тенденції в технології виробництва закусок
Авторы: Іванків, І. Б.
Научный руководитель: Радченко, А. Е.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Іванків І. Б. Сучасні тенденції в технології виробництва закусок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47675
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_20.pdf110.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.