Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРадченко, А. Е.-
dc.contributor.authorІванків, І. Б.-
dc.date.accessioned2024-02-20T12:17:00Z-
dc.date.available2024-02-20T12:17:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІванків І. Б. Сучасні тенденції в технології виробництва закусок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47675-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасні тенденції в технології виробництва закусокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.