Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 132 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картопліКрижановський, С. Й.; Лошиць, Ю. І.; Писарєв, М. Г.
2023Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукціюОмельченко, С. Б.; Максимовська, О. Е.
2023Використання гідроколоїдів в технології оздоблювальних напівфабрикатівЮрченко, С. Л.; Нагаткін, О. О.
2023Вівсяне печиво покращеного нутрієнтного складуШидакова-Каменюка, О. Г.; Мироненко, В. О.
2023Особливості технології крафтового сиру камамберЗапаренко, Г. В.; Мельник, І. М.
2023Макаронні вироби підвищеної харчової цінностіМакарова, О. В.; Місюра, М. С.
2023Plants used for the prevention and treatment of diabetes mellitusKizatova, M.; Myrzaly, M.
2023Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желеЛапицька, Н. В.; Пітізін, Ю. Д.; Юдицький, В. Л.
2023Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністюОмельченко, С. Б.; Лісніченко, О. О.; Новікова, А. А.
2023Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчуванняДейниченко, Г. В.; Андрєєва, С. С.; Павлюков, М. С.